Skip to content

Co je Sling TV a jak to funguje?

14 de Červenec de 2021
slingtv 5a0a0a55845b34003bd44484

Sling TV je streamovací služba, která umožňuje řezacím strojům sledovat živé televizní vysílání bez kabelového nebo satelitního předplatného. Největší rozdíl mezi Sling TV a kabelem je v tom, že vyžaduje vysokorychlostní připojení k internetu a kompatibilní zařízení. Dobrou zprávou je, že pokud máte počítač, smartphone nebo streamovací set-top box, pravděpodobně již máte zařízení, které funguje se Sling TV. Můžete dokonce vysílat pořady z telefonu nebo tabletu do televize nebo sledovat Sling TV přímo na chytré televizi, pokud je kompatibilní.

Sling TV konkurenti

Kromě toho, že nabízí alternativu k poskytovatelům kabelové a satelitní televize, má Sling TV řadu přímých konkurentů, kteří také vysílají živé televizní vysílání. Hulu s Live TV, YouTube TV a DirecTV Now poskytují všechny přístup k několika živým televizním stanicím, stejně jako Sling TV. Paramount + (dříve CBS All-Access) je podobná služba, která se zaměřuje na živý obsah CBS a CBSN. Jiné streamovací služby, jako Netflix a Amazon Prime Video, nabízejí streamování televizních pořadů na vyžádání, ale ve skutečnosti neposkytují živé televizní přenosy. Diváci mohou dokonce navštívit průvodce Sling TV (aka seznam kanálů), pokud se jim líbí nastavení v síti a kabelové televizi.

Jak se zaregistrovat do služby Sling TV

Registrace do Sling TV je velmi snadný proces a zahrnuje bezplatnou zkušební verzi. Zkušební verze je zdarma, i když si vyberete více možností à la carte, ale musíte poskytnout platnou kreditní kartu.

  1. Přejděte na sling.com.

  2. Podívejte se na tlačítko, které říká Přihlásit se nebo Sledujte nyní zahájíte proces registrace.

  3. Zadejte svou e-mailovou adresu, vyberte heslo a klikněte na Registrovat.

  4. Vyberte si plán Sling TV, který chcete. (Další informace o tom, který plán zvolit, najdete v další části tohoto článku.)

  5. Vyberte požadované doplňky, včetně DVR a dalších balíčků kanálů.

  6. Vyberte požadované prémiové kanály.

  7. Vyberte libovolný španělský jazyk nebo mezinárodní balíčky kanálů, které chcete.

  8. Klepněte na Pokračovat. Zadejte své jméno a informace o kreditní kartě.

  9. Klepněte na Dokončit a odeslat. Pokud rezervaci nezrušíte před koncem zkušební doby, bude vám z karty stržena částka na základě možností, které jste vybrali při registraci.

Výběr plánu Sling TV

1626236786 433 Co je Sling TV a jak to funguje

Existují dva hlavní plány Sling TV a můžete je také kombinovat, abyste ušetřili trochu peněz:

  • Sling Orange: Více než 30 kanálů, včetně mnoha populárních základních kabelových kanálů, jako jsou ESPN, Disney Channel a AMC.
  • Sling Blue: Více než 40 kanálů, včetně některých sítí jako Fox a NBC, regionálních sportů a NFL Network.
  • Sling Orange + Blue: Více než 50 kanálů, včetně všeho od Sling Orange a Sling Blue.

Nabídka místních kanálů se liší podle regionu. Pokud jste schopni sledovat místní televizní vysílání s HD anténou, pak je Sling Orange skvělou levnou alternativou ke kabelu. Neposkytuje přístup k žádným místním stanicím, ale obsahuje nejoblíbenější základní kabelové kanály, včetně sportů od ESPN a dětských pořadů od Disney a Cartoon Network. Sling Blue stojí o něco více než Sling Orange, ale je to dobrá alternativa, pokud jste neměli štěstí přijímat vysílanou televizi s anténou. Tento plán nezahrnuje ESPN nebo Disney Channel, ale kromě řady základních kabelových kanálů, jako jsou USA a FX, přidává jak NBC, tak Fox. Sling Orange + Blue stojí o něco více než Sling Blue, ale zahrnuje vše a také vám umožňuje sledovat více pořadů najednou než kterýkoli z ostatních plánů.

Kolik pořadů můžete sledovat současně se Sling TV?

Služby jako Sling TV omezují počet pořadů nebo streamů, které můžete sledovat najednou. To znamená, že v závislosti na zvoleném plánu mohou vaše děti sledovat Disney Channel na vašem iPadu, zatímco sledujete síť NFL v televizi. Počet streamů, které můžete sledovat současně se Sling TV, závisí na zvoleném plánu:

  • Sling Orange: Omezeno pouze na jeden stream.
  • Sling Blue: Omezeno na tři streamy najednou.
  • Sling Orange + Blue: Omezeno na čtyři streamy najednou (jeden kanál Sling Orange a tři kanály Sling Blue.)

Jaká rychlost internetu je vyžadována pro Sling TV?

Než si vyberete plán a zaregistrujete se, je také důležité ujistit se, že vaše rychlost internetu je na stejné úrovni. Kvalita obrazu, kterou zažijete od společnosti Sling, přímo souvisí s rychlostí vašeho připojení, takže neočekávejte kvalitu obrazu ve vysokém rozlišení při nízorychlostním mobilním datovém připojení. Podle Sling TV potřebujete:

  • 3+ Mbps streamovat obraz nižší kvality do přenosných zařízení, jako je váš telefon nebo tablet.
  • 5+ Mbps pro jeden stream do televize nebo počítače.
  • 25+ Mbps plně využít výhod několika streamů nabízených Sling Blue nebo Sling Orange + Blue.

Sling TV à la Carte Možnosti

Co je Sling TV a jak to funguje

Jedním z hlavních prodejních míst Sling TV je to, že poskytuje více možností, než získáte od poskytovatelů kabelové nebo satelitní televize. Kromě hlavních balíčků Sling Orange a Sling Blue máte také možnost přihlásit se k dalším balíčkům kanálů. Balíčky à la carte obsahují přibližně pět až dvanáct dalších kanálů a jsou založeny na tématech, jako je komedie, sport a děti. Lze také kombinovat více balíčků, abyste ušetřili více peněz. K dispozici jsou také prémiové kanály jako HBO, Showtime a Starz. Zatímco v základních plánech Sling TV není zahrnuta žádná funkce DVR, Cloud DVR je k dispozici jako doplněk. Nepracuje s každým jednotlivým kanálem dostupným ve službě Sling TV, ale funguje na více různých zařízeních. Pokud jej tedy nastavíte tak, aby něco nahrával na váš počítač, můžete k tomuto záznamu přistupovat později prostřednictvím svého smartphonu nebo jiného kompatibilního zařízení.

Jak sledovat živou televizi se Sling TV

Sledování živé televize na Slingu.

Hlavním bodem Sling TV je, že vám umožňuje sledovat živé televizní vysílání, takže funguje mnohem více jako kabelové než streamovací služby jako Hulu nebo Netflix. To znamená, že když otevřete Sling TV v počítači, telefonu nebo televizi, zobrazí se vám seznam všeho, co je aktuálně ve vzduchu. To také znamená, že když sledujete pořad na Sling TV, zahrnuje reklamy stejně jako kabelová televize. Pokud máte možnost cloudového DVR, můžete nahrávat pořady a poté rychle vpřed v reklamách, stejně jako u kabelové televize. Sledování živé televize se Sling TV je velmi snadný proces.

  1. Použijte Moje televize, Teď, Průvodcenebo Sportovní na kartě vyhledejte pořad, který chcete sledovat. Můžete také použít vyhledávací funkci k vyhledání konkrétních programů.

  2. Klikněte na pořad, který chcete sledovat.

  3. Klepněte na Sledovat živě.

Jak sledovat obsah na vyžádání na Sling TV

Sledování televize na vyžádání pomocí služby Sling.

Zatímco služba Sling TV je primárně navržena k poskytování živého televizního vysílání řezačkám, zahrnuje určitý obsah na vyžádání v podobném duchu, jaký nabízí kabelová televize.

  1. Přejděte do sítě, která vysílá pořad, který chcete sledovat. Například přejděte na Cartoon Network pokud se chcete dívat Dobrodružství.

  2. Vyhledejte pořad, který chcete sledovat. Pokud má k dispozici nějaké epizody na vyžádání, bude pod názvem seriálu říkat „X epizody“.

  3. Klikněte na pořad, který chcete sledovat na vyžádání.

  4. Vyberte sezónu, kterou chcete sledovat.

  5. Vyhledejte epizodu, kterou chcete sledovat. Dostupnost epizody je omezená.

  6. Klepněte na Hodinky.

Pronájem filmů od Sling TV

1626236787 990 Co je Sling TV a jak to funguje

Sledování filmů na Sling TV funguje stejně jako sledování filmů prostřednictvím služby kabelové televize. Kromě filmů, které jsou k dispozici na živých televizních kanálech, nabízí Sling TV také půjčování filmů. Pronájem filmů na Sling TV přináší další náklady nad rámec vašeho měsíčního poplatku za předplatné, stejně jako pronájem filmů prostřednictvím set top boxu kabelové televize. Pokud najdete film, který si chcete od Slingu vypůjčit, můžete si vybrat, zda si jej chcete vypůjčit ve standardním nebo vysokém rozlišení. Formát standardního rozlišení je levnější a je dobrou volbou, pokud sledujete na malé obrazovce, jako je telefon nebo tablet. Poté, co zaplatíte za pronájem filmu, máte omezené množství času na zahájení sledování. A poté, co začnete sledovat, máte na dokončení omezený čas. Limity jsou docela velkorysé, ale existují.