Skip to content

GoDaddy Down … Nebo jste to jen vy?

15 de Srpen de 2021
is godaddy down or is it just you 5069837 9623a5accdec4372a4b5e8353c43adea

GoDaddy (také známý jako Go Daddy) je populární webhostingová služba a služba registrace domény, takže pokud se k ní nemůžete připojit, možná si říkáte, jestli je váš server GoDaddy mimo provoz. Může se stát, že je celá služba nefunkční, nebo to může znamenat problém s počítačem. Někdy může být obtížné zjistit, zda došlo k výpadku GoDaddy nebo zda je problém pouze u vás, ale obvykle existují klíčové znaky toho, že je to jedno nebo druhé.

Jak zjistit, zda je GoDaddy dole

Pokud si myslíte, že je GoDaddy pro všechny nedostupné, vyzkoušejte tyto kroky:

  1. Zkontrolujte stránku Stav systému GoDaddy.

    Pokud je s GoDaddy zásadní problém, někdy se tato stránka stavu systému nenačte.

  2. Hledat na Twitteru #godaddydown. Věnujte pozornost tomu, kdy lidé naposledy tweetovali hashtag. Některé tweety mohou pocházet z doby před nějakou dobou, a proto se netýkají vašeho aktuálního problému. Když jste na Twitteru, zkontrolujte Účet GoDaddy na Twitteru pro jakékoli aktualizace, zda je GoDaddy nefunkční. Pokud chcete další pomoc, můžete je také tweetovat se svými problémy. Pokud nemůžete otevřít ani Twitter a jiné weby jako YouTube nebo Google jsou také nefunkční, problém je pravděpodobně na vaší straně nebo u vašeho ISP.

  3. Použít další webovou stránku „kontroly stavu“ třetí strany, jako je Down For Everyone nebo Just Me, Downdetector nebo Is Down Down Right Now?

    Stránka GoDaddy's Downdetector

    Pokud nikdo jiný nehlásí problémy s GoDaddy, pak problém pravděpodobně leží na vašem konci.

Co dělat, když se nemůžete připojit k GoDaddy

Pokud se zdá, že GoDaddy a jeho služby fungují dobře pro všechny ostatní kromě vás, můžete vyzkoušet několik věcí:

  1. Pokud se vám zdá, že váš e -mail GoDaddy není v pořádku, zkontrolujte nastavení ve svém e -mailovém programu nebo aplikaci, zda nejsou nesprávná. Zjistěte, zda se můžete přihlásit k e -mailu GoDaddy prostřednictvím prohlížeče, ale nikoli prostřednictvím poštovního programu nebo naopak, a podle toho upravte nastavení.

  2. Restartujte webový prohlížeč. Zavřete všechna okna prohlížeče, pak zavřete celý prohlížeč, počkejte 30 sekund, otevřete jedno okno a zkuste znovu přistoupit k GoDaddy.

  3. Vymažte mezipaměť prohlížeče.

  4. Vymažte soubory cookie svého prohlížeče.

  5. Prohledejte počítač, zda neobsahuje malware.

  6. Restartuj svůj počítač.

  7. I když to není příliš běžné, může dojít k problému se serverem DNS, který vám zakazuje prohlížet webové stránky hostované na GoDaddy. Pokud chcete zkusit přepnout servery DNS, existuje spousta bezplatných a veřejných možností, které vám poskytnou pohodlí při dokončení tohoto složitého procesu.

Pokud ještě nic nefungovalo, pravděpodobně řešíte problém s internetem. Například může být problém s možností vašeho ISP připojit se k webům založeným na GoDaddy právě teď, nebo může být větší problém. Kontaktujte svého ISP a požádejte o další pomoc.

Chybové zprávy GoDaddy

Jako poskytovatel webhostingu a e -mailu GoDaddy používá standardní chyby stavového kódu HTTP. Stojí za to připomenout ty nejdůležitější.

  • 401 – Je vyžadováno ověření. K přihlášení na konkrétní stránku potřebujete uživatelské jméno a heslo.
  • 403 Přístup odepřen. K zobrazení vybraného souboru nebo složky nemáte oprávnění.
  • 404 nenalezeno. Webová stránka, na kterou se pokoušíte dostat, neexistuje.

Stejně jako u všech online služeb platí, že pokud je GoDaddy nedostupný se zprávou o nějakém druhu údržby, čeká vás vše, co můžete udělat. Někdy tato údržba ovlivní každého uživatele GoDaddy, ale někdy je to jen malá část. To platí zejména pro webhosting, kde určité servery mohou mít problémy spíše než celou službu.