Skip to content

V iCloud Mailu vypněte automatickou odpověď mimo kancelář

9 de Září de 2021
2462980011 e3cd998ea0 o Kyle Slattery Off Switch 56a28a165f9b58b7d0cbea7d

Po nastavení vám automatická odpověď na dovolenou v iCloud Mailu dobře poslouží-a také lidem, kteří vám poslali e-mail ve vaší nepřítomnosti. Nyní tato nepřítomnost samozřejmě proběhla, jste zpět v plném proudu a je načase, aby si automatická odpověď vzala dovolenou. Naštěstí je vypnutí automatické odpovědi na dovolenou a zabránění odesílání nových odpovědí ještě jednodušší, než nastavení v iCloud Mailu. (Pokud jste mysleli na obzvláště chytrý a užitečný text pro automatickou odpověď, nemusíte si jej pamatovat ani jej ukládat jinam; iCloud Mail si jej uchová pro příště, kdy budete chtít zasílat automatické odpovědi.)

Příklad automatické odpovědi na dovolenou

Můžete mít například nastavenou automatickou odpověď na dovolenou, která bude odesílat e-maily s odpověďmi „Budu mimo kancelář do 2. ledna. Pokud se jedná o nouzovou situaci, zavolejte na linku 911 (nebo mého manažera Johna Smitha na pobočce 4666). „Na váš dotaz odpovím poté, co se vrátím ze své tolik potřebné dovolené na Bahamách.“ iCloud vám to zachová a příští rok byste jej mohli znovu použít.

V iCloud Mailu vypněte automatickou odpověď mimo kancelář

Chcete-li deaktivovat automatickou odpověď na dovolenou, kterou jste nastavili v aplikaci iCloud Mail, a zabránit odesílání dalších zpráv mimo kancelář jako odpověď na příchozí e-maily:

  • Klikněte na Zobrazit nabídku akcí ikona ozubeného kola v levém dolním rohu webového rozhraní iCloud Mail na icloud.com.
    • Pokud nevidíte seznam poštovní schránky a ikonu ozubeného kola v dolní části, klikněte na > (Zobrazit schránky) v levém horním rohu aplikace iCloud Mail, v horní části seznamu zpráv.
  • Vybrat Předvolby… ze zobrazené nabídky.
  • Otevři Dovolená tab.
  • Ujisti se Automaticky odpovídat na zprávy, když jsou přijaty. není zaškrtnuto.
    • iCloud Mail uloží vaši zprávu s automatickou odpovědí; můžete jej znovu použít pro pozdější automatickou odpověď.
  • Klikněte Hotovo.