Skip to content

Jak zamíchat skladby na iPhone

8 de Říjen de 2021
shuffle songs iphone 5911b5675f9b58647053ca58

Pokud si nejste jisti, na jakou skladbu nebo album máte náladu, vestavěná aplikace Hudba v iPhonu vás může překvapit zamícháním skladeb. Shuffle náhodně přehrává skladby z vaší hudební knihovny v libovolném pořadí a umožňuje přeskakovat nebo znovu přehrávat skladby. Je to skvělý způsob, jak uchovat hudbu čerstvou a znovu objevit skladby, které jste v poslední době neslyšeli. Pokyny v tomto článku platí pro zařízení s iOS 10 nebo novějším.

Jak zamíchat veškerou hudbu na iPhone

Chcete -li dosáhnout maximální rozmanitosti, zamíchejte všechny skladby ve své hudební knihovně. Zde je postup.

  1. Otevři Hudba aplikaci, poté klepněte na Knihovna.

  2. Vybrat Písně, potom klepněte na Zamíchat.

  3. Váš randomizovaný seznam skladeb se spustí automaticky. Použijte vpřed šipka přeskočí na další skladbu nebo zadní šipka se vrátí na poslední.

  4. Náhodné přehrávání skladeb vypnete klepnutím na lištu přehrávání a zobrazíte celou grafiku alba. Přejeďte prstem nahoru a klepněte naZamíchat tlačítko, aby nebylo zvýrazněno.

  5. Poté, co Shuffle vypnete, se seznam skladeb vrátí k přehrávání podle abecedy podle umělce.

Zobrazit a upravit nadcházející frontu náhodného výběru

Aplikace Hudba uvádí nadcházející skladby. V tomto seznamu můžete změnit pořadí a odstranit skladby, které nechcete slyšet. Zde je postup:

  1. Při poslechu skladeb v náhodném pořadí zobrazíte klepnutím na lištu přehrávání v dolní části aplikace grafiku alba v plné velikosti a ovládací prvky přehrávání.

  2. Přejetím nahoru odhalíte Nahoru Další menu, které obsahuje seznam připravovaných skladeb. Chcete-li změnit pořadí, klepněte a podržte třířádkovou nabídku napravo od skladby. Přetáhněte skladbu na nové místo v seznamu.

  3. Chcete -li skladbu odebrat ze seznamu, přejeďte přes skladbu prstem zprava doleva a potom klepněte na Odstranit. Tato možnost pouze odebere skladbu z tohoto seznamu. Nevymaže skladbu z vaší knihovny.

  4. Seznam skladeb se generuje klepnutím na Zamíchat tlačítko, takže můžete celou věc začít měnit, jakmile se začne hrát.

Jak zamíchat hudbu v albu na iPhone

Můžete také zamíchat pouze skladby v konkrétním albu. Chcete -li to provést, přejděte na stránku Knihovna klepněte na Alba, klepněte na album, které chcete poslouchat, a potom klepněte na Zamíchat.

Jak zamíchat hudbu v seznamu skladeb pro iPhone

Přestože je cílem vytvoření seznamu skladeb uspořádat skladby v určitém pořadí, možná budete chtít toto pořadí někdy zamíchat. Náhodné přehrávání seznamu skladeb je téměř totožné s mícháním alba. Přejděte na Knihovna klepněte na Seznamy skladeb, vyberte ten, který chcete poslouchat, a potom klepněte na Zamíchat.

Další možnosti na obrazovce knihovny

Obrazovka Knihovna nabízí více způsobů, jak filtrovat hudbu ve vašem iPhone. Pomocí stejných kroků jako výše můžete také vytvářet náhodné seznamy skladeb na základě interpretů, žánrů a stažených skladeb. Pokud některou z těchto možností nevidíte, klepněte na Upravit, potom klepněte na kruh vedle jedné z možností, aby byl červený. Klepněte na Hotovo k uložení vašich změn.