Skip to content

Jak někoho zablokovat na Discordu

29 de Červen de 2022
title e92d18ae9aea438fa03dbbb0c01c9db9

Co vědět

  • Blokovat někoho na ploše: Klikněte na jejich uživatelské jméno @ > tři tečky > Blok.
  • Blokování někoho v mobilní aplikaci: Klepněte na jeho profilový obrázek > tři tečky > Blok.

Tento článek vysvětluje, jak někoho zablokovat na Discordu na počítači a v mobilní aplikaci.

Jak zablokujete někoho na Discordu?

Zablokování někoho na Discordu stačí pár kliknutí a pak už o něm nebudete muset slyšet. Zde je návod, jak na to.

Jak zablokovat někoho na Discord pomocí aplikace pro stolní počítače

Chcete-li někoho zablokovat v aplikaci Discord v desktopové aplikaci, postupujte takto.

  1. Otevřete chat DM s osobou, kterou chcete zablokovat.

  2. Klikněte na jejich uživatelské jméno se symbolem @.

  3. V jejich profilu klikněte na tři tečky vpravo nahoře.

  4. Vybrat Blok knoflík.

    Blokovat v uživatelském okně Discord

Jak zablokovat někoho na Discord pomocí mobilní aplikace

Zde je návod, jak někoho zablokovat v aplikaci Discord pro iPhone nebo Android:

  1. Klepněte na profilový obrázek uživatele.

  2. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.

  3. Klepněte na Blok tlačítko, které se objeví.

    Nabídka se třemi tečkami a blok v mobilním uživatelském profilu Discord

Nyní vás uživatel již nebude moci kontaktovat.

Jak zablokujete někoho na rozpor, aniž by o tom věděl?

Po zablokování někoho na Discordu, pokud se vám pokusí poslat nějaké zprávy, obdrží zprávu na obrázku níže.

Zrušit zprávu blokovanému uživateli

V tomto případě si osoba nemůže být 100% jistá, že jste ji zablokovali, protože zpráva uvádí několik dalších možností. Uživatel také nedostane upozornění, jakmile jej zablokujete. Nemusíte se tedy bát, že by daná osoba s jistotou věděla, že jste ji zablokovali. Mohli by to tušit, ale Discord je neoznámí. Pokud se situace mezi vámi a druhým uživatelem nějak vyhrotí, možná budete chtít účet nahlásit společnosti Discord.

Co se stane, když někoho zablokujete na Discordu?

Po zablokování někoho na Discordu dojde k několika věcem. Nejprve budou odstraněni ze seznamu vašich přátel, jejich zprávy pro vás zmizí, a pokud jste společně na Discord serveru, jejich zprávy budou skryté. Už vám nebudou moci posílat zprávy, volat vám, pingnout vás nebo vás upozorňovat uvedením vašeho uživatelského jména na serveru. Pokud chcete vidět něčí zprávy na serveru, který jste zablokovali, můžete vybrat možnost Zobrazit zprávu, aby se zobrazila. V mobilní aplikaci můžete přejít do sekce Blokované zprávy. Také, ačkoli neuvidíte zprávy zablokovaného uživatele na serveru, oni budou moci vidět vaše.

FAQ

  • Zobrazuji se offline, když někoho zablokuji na Discordu?

    Ne. Když někoho zablokujete, bude se vám zobrazovat offline, ale stále uvidí váš online stav, pokud vás také nezablokuje.

  • Jak zablokuji Discord na svém routeru?

    Nastavte na routeru rodičovskou kontrolu, abyste blokovali Discord a další webové stránky v celé síti. Tímto způsobem nebude mít žádné zařízení přístup k aplikaci Discord, když je připojeno k vaší Wi-Fi.

  • Jak zablokuji text v aplikaci Discord?

    Zadejte dva svislé pruhy (||) před a za textem, který chcete skrýt. Například když píšete ||Ahoj světe|| text bude zablokován a čtenáři jej musí vybrat, aby si mohli zprávu přečíst.