Skip to content

Jak odstranit videa TikTok

5 de Srpen de 2021
CloseupofmanwithiPhoneX 352825ab548f419894fe0cdc5250890d

TikTok je populární aplikace pro sociální sítě využívající miliony lidí na celém světě. Pokud se rozhodnete používat TikTok, vámi nahraná videa zůstanou ve vašem profilu, dokud se nerozhodnete je odstranit. Chcete -li odstranit jedno video nebo všechna videa, je tento proces jednoduchý pouze v několika krocích. Pokyny v tomto článku platí pro uživatele s aktuálním účtem TikTok na jakémkoli zařízení, které aplikace TikTok používá.

Jak odstranit jedno video TikTok

Nejprve budete chtít otevřít aplikaci TikTok a vyhledat video, které chcete odstranit. Odtud postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

  1. Klepněte na video, které chcete odstranit.

  2. Klepněte na tři kruhy ikonu v pravém dolním rohu obrazovky.

  3. Dále ve spodní nabídce přejděte doprava a klepněte na Vymazat, pak potvrďte svou akci.

    Jakmile video smažete, bude navždy pryč. Pokud si chcete videa nechat pro sebe, uložte je, než je smažete.

Můžete odstranit všechna videa TikTok najednou?

Bohužel nemůžete odstranit všechna svá videa TikTok najednou nebo hromadně. Jediným způsobem, jak zcela smazat svá videa TikTok, je odstranit je jednotlivě podle výše uvedené metody. Pokud si přejete odstranit svá videa i svou přítomnost na TikTok, můžete tak učinit. Budete muset deaktivovat svůj účet TikTok. Odstranění účtu TikTok je po 30 dnech trvalé. Budete mít těch 30 dní na to, abyste změnili názor. Pokud se rozhodnete, že chcete svůj účet, jednoduše se přihlaste a aktivujte jej. Po 30 dnech již nebudete mít přístup k žádnému ze svých videí.

Můžete obnovit videa TikTok po jejich odstranění?

Ne. Jakmile odstraníte videa TikTok z aplikace, nebudete je moci obnovit, pokud je nebudete mít uložená v zařízení. Doporučenou praxí je uložit si všechna svá videa do zařízení pro případ, že je smažete. Nebo nahrajte svá videa pomocí aplikace pro fotoaparát a nahrajte je do aplikace TikTok.

Odstraněná bezpečnostní videa při používání TikTok

Je důležité si uvědomit, že i když odstraníte videa z TikTok, pokud si uživatel uloží jedno z vašich videí do svého zařízení, bude k němu mít nadále přístup. Abyste tomu zabránili, můžete deaktivovat funkci stahování v aplikaci TikTok. Zde je postup:

  1. V aplikaci TikTok klepněte na na přejděte na svůj profil.

  2. Dále klepněte na tři tečky ikonu v pravé horní části obrazovky.

  3. Klepněte na Soukromí a bezpečnost otevřete tato nastavení.

  4. V části Zabezpečení přejděte dolů a klepněte na Povolit stahování, potom klepněte na Vypnuto pro vypnutí funkce.

    Snímky obrazovky ukazující, jak hromadně mazat videa TikTok.