Skip to content

Jak zdarma sledovat živé přenosy z boxu

29 de Červen de 2021
GettyImages 1209916837 b4d62d66caa54782967038ff20a77bfd

Box je celosvětově nesmírně populární sport, který má čtyři hlavní sankční orgány a desítky menších, takže práva na vysílání a streamování boxerských zápasů není snadné určit. Neexistuje jednotné kontaktní místo, kde byste mohli zachytit každý zápas, a živé přenosy boxu zdarma jsou téměř neslýchané mimo stránky sázení, ale většina zápasů je k dispozici pro streamování tak či onak. Jakmile zkontrolujete níže uvedené pokyny a budete vědět, jak najít streamy boxu, můžete použít tento úplný plán boxu pro nadcházející zápasy, včetně bojovníků, umístění a streamovacích služeb, pokud jsou k dispozici.

Kde je nejlepší místo pro streamování zápasů v boxu?

Box není monolitická věc, protože mnoho sankčních orgánů a propagačních akcí interaguje na různých úrovních. Živý přenos tohoto sportu může být kvůli této složitosti obtížný. HBO bylo v minulosti hlavním zdrojem živých přenosů v boxu, ale jejich odchod z pole vytvořil ještě větší složitost a zmatek. Zde jsou hlavní vysílací společnosti, které vysílají živé boxerské zápasy:

  • ESPN: Tento subjekt televizního vysílání uzavřel partnerství s propagační společností boxu Top Rank, která každoročně odvysílá více než 50 zápasů. Chcete-li sledovat většinu těchto zápasů, potřebujete kabelové předplatné, které zahrnuje ESPN. Některé zápasy jsou k dispozici pouze prostřednictvím streamovací služby ESPN + pouze pro internet. Některé zápasy ESPN + jsou placeny za zhlédnutí, což znamená, že musíte platit za jednotlivé zápasy a předplatné.
  • Fox Sports: Tato síť má dohodu s propagací Premier Boxing Champions, která každoročně vysílá několik zápasů na Fox, Fox Sports 1 a Fox Deportes.
  • DAZN: Tato služba se trochu liší od ostatních provozovatelů vysílání, kteří vlastní boxovací práva. Místo tradičního vysílače, který také streamuje, je DAZN službou založenou na předplatném, která se specializuje výhradně na živé přenosy. Má mimo jiné dohodu s propagací Matchroom Sport.
  • Zobrazit čas: Tato prémiová kabelová síť obsahuje zápasy z propagace Premier Boxing Champions a dalších. Mnoho z jejich událostí je placeno za zhlédnutí, což znamená, že se musíte přihlásit k odběru Showtime a zaplatit za jeho streamování.

Díky své dlouhodobé nabídce Top Rank ESPN pravděpodobně vysílá více boxerských zápasů než kdokoli jiný, ale jejich počty se liší měsíc od měsíce. DAZN je zajímavá volba, protože si účtuje měsíční poplatek a žádný poplatek za zobrazení za jednotlivé zápasy. Fox Sports a Showtime mají také práva na mnoho skvělých zápasů, zejména proto, že HBO odešel z boxu.

Live Streaming Boxing na ESPN a ESPN +

Pokud chcete sledovat některé skvělé živé přenosy z boxu a nestaráte se o konkrétní zápasy nebo opravdu potřebujete přístup ke každému zápasu, ESPN má obvykle více živých přenosů z boxu v daném měsíci než kterýkoli z jeho konkurentů. Předplatitelé kabelové a satelitní televize mohou živě streamovat boxerské zápasy na webu WatchESPN, aniž by platili cokoli nad rámec běžného účtu, s výjimkou zápasů s platbou za zhlédnutí. Řezačky kabelů mohou také získat přístup k ESPN prostřednictvím mnoha streamovacích služeb. ESPN + je samostatná služba, která není připojena ke kabelovému kanálu ESPN. I když je přístupný přes WatchESPN, nezískáváte přístup automaticky při předplatném kabelové televize. Některé zápasy ESPN + jsou placeny za zhlédnutí, což znamená, že za předplatné musíte zaplatit i zápas. Zde je návod, jak živě streamovat box přes WatchESPN:

  1. Navigovat do Sledujte ESPN.com.

  2. Vyhledejte zápas v boxu a klikněte na ikonu Hrát si knoflík.

  3. Vyberte svého poskytovatele televize a na výzvu zadejte přihlašovací údaje.

    Snímek obrazovky ESPN.

  4. Pokud se vaše video nespustí automaticky, vraťte se na WatchESPN a klikněte na Hrát si tlačítko znovu.

  5. Pokud je zápas, který chcete sledovat, video ESPN +, řekne se ESPN + v levé horní části karty. Chcete-li sledovat jeden z těchto zápasů, můžete začít kliknutím na ikonu Hrát si knoflík.

    Logo ESPN +

  6. Klepněte na ZAČNĚTE ZKUŠEBNÍ DEN ZDARMA 7 DNÍa přihlaste se podle pokynů na obrazovce.

    Snímek obrazovky ESPN + a zápas v boxu.

    Budete muset poskytnout informace o kreditní kartě, ale pokud předplatné zrušíte do sedmi dnů, nebudou vám účtovány žádné poplatky.

  7. Vraťte se na WatchESPN, najděte fotbalový zápas ESPN +, který chcete sledovat, a klikněte na Hrát si tlačítko znovu. Pokud se jedná o zápas s platbou za zhlédnutí, budete vyzváni k zaplacení zápasu, i když stále máte bezplatné zkušební období.

Jak streamovat box na Foxu a FS1

Fox každoročně vysílá nejméně 10 zápasů v hlavním vysílacím čase a asi tucet dalších vysílá na FS1 a Fox Deportes. Pokud chcete tyto zápasy zachytit a mít přihlašovací údaje kabelové nebo satelitní televize, můžete streamovat prostřednictvím webu Fox. Zde je postup, jak streamovat boxerské zápasy přes Fox.com:

  1. Navigovat do Fox.com.

  2. Klepněte na Přihlášení poskytovatele televize v pravém horním rohu.

    Tlačítko přihlášení poskytovatele televize na Fox.com

  3. Vyberte poskytovatele televize.

    Snímek obrazovky s výběrem poskytovatele Fox tv.

    Pokud svého poskytovatele nevidíte, klikněte na Zobrazit všechny poskytovatele. Existují poskytovatelé, kteří s Foxem nepracují, ale většina ano.

  4. Pokud se zobrazí výzva, zadejte své přihlašovací údaje pro kabelové nebo satelitní připojení. Poté klikněte Pokračovat.

    Screenshot z webu Fox.com

  5. Klepněte na Živé televizní vysílání a plán.

    Tlačítko Live TV & Schedule na Fox.com

  6. Klikněte na zápas, který chcete streamovat.

    Snímek obrazovky televizního průvodce Fox.

    Boxerské zápasy budou uvedeny v řádku místního kanálu Fox, řádku FS1 nebo řádku Fox Deportes. Pokud nevidíte žádné boxerské zápasy, vraťte se, když je boxerský zápas vysílán.

Live Streaming Boxing na DAZN

Další nejlepší volbou pro sledování živých přenosů v boxu je DAZN, online streamovací služba založená na předplatném. To je skvělá služba, pokud jste řezačka kabelů, protože nevyžaduje předplatné kabelové nebo satelitní televize. Poskytuje také přístup k velkému obsahu, který nemůžete získat ze služeb streamování televize

Jak streamovat box na Showtime

Showtime nabízí streamovací službu s názvem Showtime Anytime, která je k dispozici výhradně předplatitelům Showtime. Pokud máte předplatné Showtime, můžete jej použít pro přístup k Showtime Anytime a streamování jakéhokoli boxového zápasu, který Showtime vysílá.

Televizní streamovací služby, které zahrnují box

Pokud jste řezačka kabelů bez přístupu k předplatnému kabelové nebo satelitní televize, můžete sledovat živé televizní vysílání prostřednictvím služeb streamování televize. To znamená, že můžete živě streamovat jakýkoli zápas v boxu, který se vysílá na ESPN, Fox, Showtime nebo na jakémkoli jiném kanálu, pokud si vyberete streamovací službu, která tento kanál zahrnuje. Tyto služby fungují na vašem počítači pomocí webového prohlížeče, ale mají také telefonní aplikace a mnoho z nich funguje také na herních konzolách a streamovacích zařízeních. Zde jsou dvě nejlepší možnosti boxu živých přenosů:

  • Hulu s živou televizí: Tato služba poskytuje nejširší přístup k Foxu a má také FS1 a ESPN. Pokud Fox ve vaší oblasti není k dispozici, vyzkoušejte jinou službu.
  • YouTube TV: Fox je prostřednictvím této služby široce dostupný a zahrnuje FS1 i ESPN.

Fungovat budou i další streamovací služby, ale Hulu a YouTube nabízejí pro Fox nejširší pokrytí a některé služby jako fuboTV nezahrnují ESPN. Většina streamovacích služeb zahrnuje také možnost přidat Showtime za další měsíční poplatek.

Jak sledovat živé přenosy z boxu zdarma

Jediným legitimním způsobem, jak sledovat živé přenosy boxu zdarma, jsou sázkové stránky, kde vydělávají peníze především prostřednictvím sázejících uživatelů. Dokonce i tehdy mají některé sázkařské weby za populární zápasy poplatek pay-per-view. Sázkové weby jsou obvykle blokovány v oblastech, kde nemají licenci k provozu, takže možná budete muset nainstalovat virtuální privátní síť (VPN)