Skip to content

HBO Max: Co to je a jak se na to dívat

10 de Červenec de 2021
hbomaxhero 5858c15bc73549289dc3b74fd4f0aba8

Hledáte novou streamovací službu? HBO Max může být tím, co potřebujete.

Co je HBO Max? Kde získává pořady a filmy?

HBO Max je služba pro streamování médií na vyžádání od společnosti Warner Media Entertainment, která kromě obsahu od jiných značek Warner Media, jako je HBO, nabízí výběr titulů z rozsáhlé knihovny filmů a televizních pořadů společnosti Warner. To znamená, že má filmy a televizní pořady produkované Warner Bros., stejný obsah, který najdete na HBO Go a HBO Now, a obsah jako Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, TBS, TNT a další. Tato služba obsahuje také exkluzivní obsah, jako je Letuška, Zelená lucernaa Drbna restartovat. V praxi je HBO Max hodně jako Netflix, Disney + a Peacock. Jedná se o streamovací službu, která vám umožní sledovat filmy a televizní pořady na vyžádání kdekoli chcete. Pokud jste doma, můžete streamovat prostřednictvím jejich webových stránek v počítači nebo pomocí streamovacího zařízení sledovat televizi. A pokud nechcete být svázáni, můžete streamovat do svého telefonu nebo tabletu pomocí aplikace HBO Max. Vše, co potřebujete, je předplatné HBO Max a přístup k vysokorychlostnímu internetu. K přístupu k této službě nepotřebujete kabelové předplatné ani předplatné kanálu HBO.

Jaký je rozdíl mezi HBO Now, HBO Go a HBO Max?

HBO již před oznámením HBO Max měla dvě streamovací služby, takže je jen přirozené, že některým lidem připadá srovnání HBO Max s HBO Go nebo v tomto ohledu s HBO Now trochu matoucí. Zde byste měli vědět:

  • HBO Go byla streamovací služba dostupná předplatitelům kabelu HBO; byl nahrazen HBO Max.
  • HBO Now byla přejmenována na HBO. Zahrnuje všechny filmy a televizní pořady HBO.
  • HBO Max zahrnuje veškerý stejný obsah, který najdete v aplikaci HBO, plus rozsáhlou knihovnu obsahu z dalších vlastností Warner Media.

Jak se zaregistrovat na HBO Max

Pokud máte zájem o registraci na HBO Max, nejprve se ujistěte, že ji ještě nemáte. Pokud se přihlásíte k odběru HBO na kabelu nebo máte HBO Go, nemusíte se registrovat. Pokud nejste kabelovým HBO (dříve HBO Now), můžete zvážit přechod na HBO Max, který nabízí výrazně více programování za stejnou měsíční cenu.

  1. Přejděte na HBOMax.com.

  2. Vybrat Zaregistrujte se hned teď.

    Pokud se přihlásíte k odběru HBO prostřednictvím podporovaného poskytovatele, budete mít přístup k HBO Max bez dalších poplatků. Vybrat PŘIHLÁSIT SE zjistit.

  3. Vyberte si tarif s reklamami (9,99 $ za měsíc) nebo bez reklam (14,99 $ za měsíc).

    Možnosti plánu HBO Max

  4. Chcete-li nastavit účet, vyplňte své jméno, e-mailovou adresu a vytvořte heslo. Poté klikněte VYTVOŘIT ÚČET.

    Stránka registrace HBO Max se zvýrazněnou položkou Vytvořit účet

  5. Dále přidejte platební metodu a dokončete postup podle pokynů.

Jaký obsah můžete sledovat na HBO Max?

S předplatným HBO Max můžete streamovat celou knihovnu HBO, včetně původních seriálů a filmů, dokumentů, komediálních speciálů a rotující knihovny nových i klasických filmů. Pokud jste předplatitelem HBO nebo HBO Now, uvidíte na HBO Max veškerý stejný obsah, jaký znáte.

HBO Max ukazuje.

Kromě výstav jako Hra o trůny a Sopránové, HBO Max také obsahuje rozsáhlou knihovnu pořadů od různých vlastníků Warner Media a partnerů, včetně Rick a Morty, Přátelé, a Teorie velkého třesku. Rovněž si zajistili práva na streamování k pořadům jako South Park a celou knihovnu Studio Ghibli. Zatímco většinu obsahu na HBO Max tvoří pořady vysílané jinde, služba také produkuje originální obsah, který není nikde jinde k dispozici. Například pokud chcete vidět, co se stalo po uzavření Cartoon Network’s Dobrodružství nebo CW je dlouhodobý Drbna, pokračování obou těchto sérií jsou k dispozici pouze prostřednictvím HBO Max. V souladu s rozhodnutím HBO financovat Sezame, otevři se výměnou za časovanou exkluzivitu bude služba také zahrnovat spoustu obsahu zaměřeného na děti, jako je Looney Tunes: Zpět v akci filmy jako Můj soused Totoro.

Jak sledovat HBO Max

Hlavním způsobem sledování HBO Max je web HBO Max, který obsahuje streamovací přehrávač médií, který funguje ve většině webových prohlížečů. Umožňuje také uživatelům nastavit a přepínat mezi více profily a zahrnuje další funkce, které jsou víceméně v souladu s jinými streamovacími službami, jako jsou Netflix a Disney +.

Sledování HBO Max na mobilních zařízeních a televizích

Kromě webových stránek můžete službu sledovat také prostřednictvím aplikace HBO Max. Oficiální aplikace HBO Max je k dispozici pro Android, iOS a většinu zařízení a služeb pro streamování televize. Například můžete přidat na HBO Max k předplatnému YouTube TV jako samostatný kanál nebo jej přidat jako součást balíčku Entertainment Plus YouTube TV, který zahrnuje také Showtime a Starz.

HBO Max na obrázku na telefonu.

Aplikace HBO Max vám umožní vytvářet profily pro více uživatelů, včetně chráněných podřízených profilů, a přijímat vlastní doporučení pro každého uživatele. Místo spoléhání se pouze na algoritmy budete skutečně moci dostávat doporučení od lidí, které HBO Max označuje jako „talent a ovlivňující“, včetně krátkých videí vysvětlujících jejich doporučení. Mezi další funkce patří samostatné seznamy sledování a doporučení pro každého uživatele, rozhraní, které HBO Max popisuje jako „swipey“, a možnost stahovat pořady a filmy pro offline prohlížení.