Skip to content

Vysvětlení systému Dead Rising Save

16 de Červenec de 2021
DeadRisingbox 56aa40cd5f9b58b7d0033d43

Původní Dead Rising vyšel na Xbox 360 v srpnu 2006, ale i dnes mají lidé stále problémy se systémem ukládání. Vysvětlíme, jak to tady funguje.

Kde jsou body uložení?

Uložené body jsou rozmístěny po obchodním centru v koupelnách a na zelených pohovkách. Body uložení jsou na mapě jasně vyznačeny, což můžete vyvolat stisknutím tlačítka Zpět během hry. Můžete také uložit, kdykoli se spustí nový soubor případu.

Co se stane, když Frank zemře

Když Frank zemře, dostanete dvě možnosti. Můžete „Načíst hru“ (načíst poslední uložení) nebo můžete „Uložit stav a ukončit“ (restartovat hru od začátku, ale zachováte si všechny své nashromážděné zkušenosti a schopnosti). To není tak jasné, jak by mělo být, ale stačí si vybrat špatný, abyste se naučili lekci.

Jak to všechno funguje?

Krása tohoto ukládacího systému na konzole Xbox 360 spočívá v tom, že se od vás očekává, že při prvním spuštění několikrát zemřete. Prostě se vracíte zpět a získáváte prestižní body (během prvních 10 minut můžete získat asi 50 000 snadných bodů), abyste mohli postupovat o úroveň výš, což hru s každým dalším hraním hry mnohem, mnohem jednodušší. Zjistíte, kde jsou uložené body, jak porazit šéfy, kde jsou dobré zbraně, kde získat spoustu bodů atd. A tak dále, aby byla hra čím dál tím jednodušší a zábavnější. Výzvou je překonat počáteční frustraci z toho, že tolik umíráte, ale jakmile omotáte hlavu kolem záchranného systému, zdá se to perfektní.

Tipy a triky

  1. Ukládejte často.
  2. Nemusíte se snažit bojovat s psychopatem, pokud nemáte palebnou sílu. Když začne boj s šéfem, můžete prostě odejít a vrátit se později.
  3. Hodně se mluvilo o 72hodinovém časovém limitu, ale mezi případy máte TON volného času, takže to není, jako byste neustále museli běhat z jednoho bodu do druhého. Udělejte si čas a nezapomeňte na to, že když projdete bodem uložení, udělejte z toho trochu navíc, abyste ušetřili.
  4. Pokud hru zahrajete správně a otevřete zkratku mezi Paradise and Wonderland, projdete koupelnou asi stokrát, takže není důvod nezachránit.

Sečteno a podtrženo

Dead Rising je obtížná hra a hodně zemřete. Doba. Ale to je celý bod za systémem ukládání. Zemřete, ale budete silnější. Pokaždé, když to uděláte, to jde mnohem rychleji a zabijete tisíce zombie, což zní celkem dobře.