Skip to content

Jak nikdy neplatit plnou cenu za Xbox Live Gold

22 de Červenec de 2021
xbox live background 5a15dff6eb4d52001a9ac122

Společnost Microsoft nabízí prémiovou službu předplatného Xbox Live Gold hráčům, kteří vlastní konzolový systém Xbox. Placená služba poskytuje přístup k pokročilému režimu pro více hráčů, bezplatným hrám a velkým slevám na nákupy provedené v obchodě Xbox. Zlaté členství Xbox Live je k dispozici za měsíční poplatek ve výši 9,99 USD nebo jednoroční poplatek ve výši 59,99 USD. Za předplatné však nemusíte platit plnou cenu. Využijte tyto triky a už nikdy nezaplaťte plnou cenu.

Slevy na předplacené karty

Nejjednodušší způsob, jak získat Xbox Live Gold se slevou, je sledovat obchody s předplatnými a dárkovými kartami za dobrou cenu, nakupovat je a poté je používat k odběru nebo obnově. Pro Xbox Live Gold můžete použít více dárkových a předplatných karet a každá z nich může prodloužit aktuální předplatné. Kupte si pár levných karet, když je najdete se slevou, a budete na chvíli připraveni. Dávejte pozor na výpisy na webech jako Amazon, eBay, BestBuy.com, Walmart.com a dalších online prodejcích a určitě najdete předplatné karty Xbox Live Gold za méně než plnou cenu MSRP. Rychlé vyhledávání online odhalí několik obchodů s předplatnými kartami za plnou cenu.

Xbox Live Gold dodávaný s hrami a produkty

Dalším způsobem, jak získat Xbox Live Gold se slevou, je počkat na balíček, který zahrnuje službu Live Gold s produktem, který chcete zakoupit. Možná nebudete mít celý rok Xbox Live Gold – obvykle tyto balíčky přicházejí s tříměsíčními předplatnými bonusy – ale mnoho prodejců balí předplatné Xbox Live Gold s hrami a příslušenstvím se slevou.

Kupóny maloobchodníků a propagační kódy

Snadný způsob, jak ušetřit peníze na Xbox Live Gold, je využít kuponové kódy u online prodejců. Předplatné Xbox Live Gold se téměř vždy počítá jako příslušenství a každé místo, které má prodejní nebo kuponový kód pro herní příslušenství, může mít na skladě zlaté karty Xbox Live. U některých prodejců může být jeden rok Xbox Live Gold uveden za 60 $, ale pokud použijete kuponové kódy, lze tuto cenu podstatně snížit.

Zkontrolujte místní reklamy a stránky s online nabídkami

Sledujte nedělní propagační reklamy od maloobchodníků, jako jsou Walmart, Target a Best Buy, protože nikdy nevíte, kdy mohou obsahovat zlatou kartu Xbox Live s novým vydáním hry. Udělejte také CheapAssGamer.com pravidelnou online zastávkou, protože web je obvykle prvním místem, kde uživatelé zveřejňují informace o skvělých nabídkách předplatných karet Xbox Live Gold. Slickdeals.net je další web s širokou nabídkou produktů, zejména s elektronikou, dárkovými kartami a předplatnými kartami.

Úspora peněz na Xbox Live Gold

S trochou úsilí je úspora peněz na předplatných kartách Xbox Live Gold docela snadná. Sledujte webové stránky dohody. Použijte kupónové kódy. Balíček s příslušenstvím nebo hrami, které si stejně plánujete koupit, a kupte si několik karet, když najdete výhodné nabídky. Vaše úsilí bude odměněno prémiovým přístupem k nejlepší dostupné online herní síti a v kapse budete mít peníze navíc.