Skip to content

Jak nastavit Wi-Fi na vašem Nintendo 3DS

25 de Červenec de 2021
Nintendo 3DS AquaOpen 593c7cc83df78c537b4d23a1

Nintendo 3DS může být online s připojením Wi-Fi. To je nezbytné pro hraní online her pro více hráčů s přáteli, procházení internetu a stahování určitého obsahu do vašich 3DS. Naštěstí je nastavení Wi-Fi pro práci s vaším Nintendo 3DS hračkou.

Připojte Nintendo 3DS k Wi-Fi

  1. Na spodní obrazovce klepněte na Nastavení systému (ikona klíče).

  2. Vybrat Nastavení Internetu.

  3. Klepněte na Nastavení připojení.

  4. Máte možnost nastavit až tři připojení. Klepněte na Nové připojení.

  5. Pokud chcete, můžete se podívat na integrovaný výukový program Nintendo 3DS. Jinak vyberte Ruční nastavení.

  6. Odtud můžete vybrat jednu z několika možností připojení. S největší pravděpodobností se snažíte přimět Nintendo 3DS k připojení k domácímu routeru, takže si vyberte Vyhledejte přístupový bod nechat Nintendo 3DS vyhledat Wi-Fi ve vaší oblasti.

  7. Když 3DS vytáhne seznam přístupových bodů, vyberte ten, který budete používat.

  8. Pokud heslo chrání připojení, budete jej muset zadat hned.

    Neznáte heslo k Wi-Fi? V tipu níže uvidíte, co můžete dělat.

  9. Jakmile je vaše připojení uloženo, 3DS automaticky provede test připojení. Pokud je vše zlaté, obdržíte výzvu, abyste věděli, že vaše Nintendo 3DS je připojeno k Wi-Fi.

  10. A je to! Pokud jsou zapnuty funkce Wi-Fi vašeho Nintendo 3DS (lze je přepínat pomocí přepínače na pravé straně zařízení) a jste v dosahu sítě, váš Nintendo 3DS se automaticky připojí k internetu.

Tipy

Pokud se vaše síť během kroku 7 nezobrazí, ujistěte se, že jste dostatečně blízko routeru, aby poskytoval dostatečně silný signál. Pokud nepomůže přiblížení, odpojte router nebo modem od zdi, počkejte 30 sekund a poté znovu připojte kabel. Počkejte, až se plně znovu zapne, a poté zkontrolujte, zda to váš 3DS vidí. Pokud neznáte heslo k routeru, které potřebujete k připojení 3DS k Wi-Fi, možná budete muset změnit heslo routeru nebo resetovat router zpět na výchozí tovární nastavení, abyste k němu měli přístup pomocí výchozího Heslo.