Skip to content

Hulu Plus na Xbox 360

25 de Červenec de 2021
Lifewire Share Image 46adcf5791084a5c80ac92ab3a24d05a

Hulu Plus je nyní k dispozici na konzole Xbox 360. Na všechny dotazy týkající se této služby odpovídáme přímo zde.

Co je Hulu Plus?

Hulu je video služba na internetu, která vám umožní legálně sledovat tisíce filmů a televizních pořadů. Mnoho videí je k dispozici zdarma díky komerčním reklamám, které se vysílají několikrát za každé video, ale pro televizní pořady, které se stále vysílají a mají vyšší licenční poplatky, byla vytvořena služba předplatného Hulu Plus, která pomáhá vyrovnat náklady. Za 7,99 $ měsíčně můžete sledovat nové epizody úspěšných televizních pořadů během několika dní od jejich prvního vysílání v televizi. Hulu Plus vám také umožňuje sledovat videa ve vysokém rozlišení 720P, zatímco bezplatná Hulu je pouze standardní def. Více informací najdete na Hulu Plus.

Požadavky Hulu Plus na Xbox 360

Vaše subwoofer Hulu Plus platí jak pro váš počítač, tak pro Xbox 360 a další zařízení, takže jej můžete sledovat kdekoli. Samozřejmě také vyžaduje širokopásmový internet. V závislosti na rychlosti vašeho připojení bude kvalita videa lepší nebo horší.

Reklamy během videí na Hulu Plus

Navzdory tomu, že jde o prémiovou službu, za kterou si musíte zaplatit navíc, má Hulu Plus během každého videa stále několik nezměnitelných reklam. Licencování těchto videí, zejména u televizních pořadů, které se aktuálně vysílají, stojí spoustu peněz a reklamy a předplatné Hulu Plus pomáhají platit za to. Přemýšlejte o tom tímto způsobem, ale za kabelovou nebo satelitní televizi platíte mnohem víc, stále musíte sledovat reklamy, ale nemůžete si vybrat, která show se objeví kdy. S Hulu Plus zaplatíte mnohem méně a budete mít mnohem větší svobodu.

Proč je „Show X“ k dispozici pro PC, ale ne pro Xbox 360?

Ne všechna videa uvedená v Hulu Plus na PC jsou k dispozici na Xbox 360 nebo jiných zařízeních. Všechno to souvisí s licencováním. Jednoduše řečeno, některé pořady byly licencovány pouze pro PC, ale ne pro jiná zařízení. Ve stovkách pořadů jsou stále k dispozici tisíce epizod a stále se přidávají další.

Jak přidat videa do fronty?

Knihovnu přehlídek Hulu můžete procházet na počítači na Hulu.com nebo prostřednictvím aplikace Hulu Plus na řídicím panelu Xbox 360. Přehlídky můžete přidat do fronty a rychle a snadno k nim přistupovat. Na konzole Xbox 360 můžete třídit videa podle žánru, televizní sítě, studia a mnohem více, což usnadňuje hledání videí. Jakmile si vyberete pořad, můžete seřadit roční období a jednotlivé epizody a najít přesně to, co chcete. Používá stejný systém karet jako aktuální řídicí panel Xbox 360 (a aplikace Netflix) a je rychlý, čistý a snadno použitelný.

Stojí to za to?

Určitě to zkuste s nabídkou bezplatné zkušební verze, ale většina lidí by měla být spokojená. Videa se načítají rychle a kvalita videa je s připojením 7 Mb / s docela skvělá. Je také rychlé a snadné procházet všechny pořady a filmy a přidávat je do fronty na konzole Xbox 360. Celkově vzato vypadá Hulu Plus jako skvělý doplněk ke konzole Xbox 360.