Skip to content

Rozšiřující balíček „The Sims 2: University“ Greek Houses

25 de Červenec de 2021
GettyImages 460059216 579217d13df78c17346219a6

„The Sims 2: University“ je první rozšiřující balíček pro „The Sims 2.“ Tato hra představuje status mladých dospělých, vysokoškolský systém a řecké domy jako možnost bydlení na vysoké škole. Tato hra má své vlastní Maxis Greek Houses. Muži i ženy se mohou připojit ke stejnému řeckému domu, což by se v reálném životě nestalo.

Vstup do řeckého domu

Simík, který si pronajímá nebo žije na koleji, se může připojit k řeckému domu pomocí Požádejte o připojení k Řeckému domu výběr na telefonu. Členové žijící v Řeckém domě přijdou. Váš Simík je povinen získat u každého člena určitý počet bodů vztahu. Nejjednodušší způsob je zavolat každému členovi a navázat přátelství, než zavoláte a požádáte o připojení k Řeckému domu. Pokud jste již členy členů, když přijdou, jste přijati, jakmile dorazí. Pokud nemáte telefon, vaše univerzita pravděpodobně nemá Řecký dům.

Výhody řeckých domů

  • Motivy klesají pomaleji
  • Členové navštěvují kampus a přinášejí zpět pizzu nebo nábytek
  • Obyvatelé pořádají tógy
  • Další Simíci jdou kolem
  • Ovlivněte závazky, že budete dělat svou práci, včetně seminární práce, bez použití aklimatizovaných bodů vlivu.

Získání závazků pro váš řecký dům

Členové řecké sněmovny v ní nemusí bydlet. Stále mohou žít na koleji nebo v pronajatém domě. Pro vaše Simíky žijící v Řeckém domě je velkou výhodou požádat Simíky o slib. Během období zástavy mohou Simové ovlivňovat sliby, že udělají cokoli potřebují. Sliby obvykle mohou během období zástavy připravit dva semestrální práce, pokud je máte začít hned. Členové řecké sněmovny žádají potenciální sliby, aby se zavázali pomocí Požádejte o slib položka nabídky, když Simík navštíví Řecký dům. Odcházející zavázaní Simíci musí mít denní skóre vztahů 40 a životnost 5, zatímco plachí Simíci potřebují skóre 50 a životnost 10. Pokud nevíte, jaká je osobnost budoucího slibu, počkejte, až budou Simové přátelé . Tímto způsobem neztrácíte body za odmítnutí slibu.

Řecká charta domu

Jakýkoli dům, který je pronajatý, může být přeměněn na řecký dům. Obyvatel stačí Podejte žádost o chartu na jakémkoli domácím telefonu nebo mobilním telefonu. Domácnost musí za charter Řeckého domu zaplatit 20 simoleonů.