Skip to content

Jak používat Skype pro iPad a iPhone

20 de Červenec de 2021
GettyImages 509011887 5b42c40cc9e77c00371e6bb2

Co je třeba vědět

  • Stáhněte si aplikaci Skype na svůj iPhone nebo iPad. Pokud nemáte účet Skype, vytvořte si jej na webu Skype.
  • Spusťte Skype na svém iPhonu nebo iPadu a klepněte na Volání, poté klepněte na telefon ikona vedle kontaktu z vašeho Lidé seznam.
  • Hovory s ostatními uživateli Skype jsou zdarma. Chcete-li volat na pevnou linku nebo na mobilního uživatele bez účtu Skype, potřebujete k zaplacení hovoru Skype kredit.

Tento článek vysvětluje, jak nastavit a používat Skype na iPadu nebo iPhone k uskutečňování bezplatných hlasových a video hovorů po celém světě. Pokyny platí pro všechny podporované verze Skype pro iOS a iPadOS.

Uskutečněte hovor se Skype

Rozhraní Skype nabízí přístup k vašim kontaktům, hovorům a dalším funkcím. Při prvním přihlášení do aplikace Skype ze zařízení iPhone nebo iPad možná budete muset projít výukovým programem o tom, jak používat aplikaci a udělovat oprávnění pro přístup ke kontaktům a dalším funkcím vašeho zařízení. Přečtěte si každou část a klepněte na Pokračovat nebo OK podle požadavků každé obrazovky.

  1. Klepněte na ikonu Volání záložka.

    Pokud používáte Skype poprvé, budete muset zadat své uživatelské jméno a heslo. Poté, co se odhlásíte, klepněte na Ano po zobrazení výzvy k zapamatování vašeho účtu, abyste se při příštím otevření aplikace mohli automaticky přihlásit.

  2. Klepněte na ikonu telefon ikona kontaktu z vašeho Lidé seznam vlevo.

    Tlačítko volání ve Skypu

  3. Pokud má váš kontakt více než jedno číslo, zobrazí se dialogové okno, kde můžete klepnout na telefonní číslo, na které chcete volat. Kód země je automaticky zachycen, což můžete změnit. Pokud je daná osoba uživatelem Skype, můžete bezplatně volat na její účet Skype. Pokud voláte na pevnou linku nebo na číslo mobilního telefonu, budete k úhradě hovoru potřebovat kredit Skype. Klepněte na ikonu Získejte kredit tlačítko v horní části seznamu kontaktů a přidejte kredit, který můžete použít pro volání.

    Tlačítko Získat kredit

  4. Jedním ze způsobů, jak zajistit, že za hovory nemusíte platit, je zavolat ostatním uživatelům Skype. Pokud chcete komunikovat s někým, kdo není aktuálním uživatelem Skype, klepněte na jeho jméno v seznamu kontaktů. Poté klepněte na Pozvěte na Skype poslat pozvánku s žádostí, aby se připojili ke Skypu a spojili se s vámi jako kontakt.

Co potřebujete ke spuštění Skype na iPadu a iPhone

Budete muset jít do App Store a stáhnout si aplikaci Skype do svého iPhonu nebo iPadu. Budete také potřebovat bezplatný účet Skype, ke kterému se můžete zaregistrovat na webu Skype. Skype je vázán na přihlášení k vašemu účtu Microsoft, takže pokud máte účet Microsoft, máte uživatelské jméno a heslo pro Skype. Pokud používáte účet Skype na jiných počítačích a jiných platformách, bude perfektně fungovat na vašem iPadu a iPhone. Použijte integrovaný mikrofon a reproduktor svého zařízení nebo k němu spárujte náhlavní soupravu Bluetooth. Budete také chtít zajistit dobré připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi připojení iPadu nebo iPhonu nebo mobilního datového tarifu.

Přidat nové kontakty na Skype

Pokud máte v seznamu kontaktů kontakty Skype, klepnutím na jejich jména můžete volat, videohovor nebo jim posílat zprávy. Tyto kontakty se automaticky importují do iPadu nebo iPhonu, pokud používáte existující účet Skype, na kterém jsou nalezeny. Nové kontakty můžete do svého seznamu kdykoli zadat, a to buď ručním zadáním jejich jmen. Klepněte na ikonu lidé ikona v pravém horním rohu Kontakty seznamu nebo vyhledejte kontakty, které chcete přidat, pomocí vyhledávací lišty v seznamu Kontakty záložka.