Skip to content

Můžete Skype používat jako svůj domácí telefon?

31 de Červenec de 2021
Skype Home Office Web 56a6c6025f9b58b7d0e4868f

Může Skype nahradit vaši rezidenční pevnou telefonní službu? Ne úplně. K přístupu k tísňovým službám 911, které nejsou k dispozici na platformách VoIP, stále potřebujete pevnou linku nebo mobilní telefon. Pokud chcete snížit svůj měsíční účet za telefon, zvažte použití Skype pro volání místo pevné linky. Pokyny v tomto článku platí pro Skype pro Android OS 4.0.4 nebo vyšší nebo iOS 10 nebo vyšší.

Co potřebujete k volání přes Skype

Nejprve se ujistěte, že máte dobré připojení k internetu. Wi-Fi hotspot doma je ideální. V dnešní době většina poskytovatelů internetových služeb zahrnuje jeden s vaším plánem. Poté potřebujete mobilní telefon, který se dokáže připojit k hotspotu Wi-Fi a provozovat Skype.

Jak volat přes Skype

Jakmile budete mít zařízení nastaveno, můžete telefonovat přes Skype podle následujících pokynů.

  1. Nainstalujte si aplikaci Skype do svého mobilního zařízení.

  2. Zaregistrujte se k měsíčnímu předplatnému Skype. Jeden potřebujete k neomezenému volání na pevné linky a mobilní telefony. Pokud žijete v USA, předplatné stojí 2,99 $ každý měsíc. Ačkoli to říká, že je to neomezené, americký plán účtuje dalších 0,15 $ za minutu, když použijete 2 000 minut za měsíc. Případně pokud nepotřebujete mnoho minut, kupte si místo předplatného kredit Skype. Díky tomu můžete také volat po celém světě za různé sazby a platit průběžně.

  3. Najděte osobu, které chcete zavolat Kontakty seznam. Když synchronizujete seznam kontaktů v telefonu se seznamem kontaktů Skype, můžete volat přes Skype výběrem tlačítka Skype vedle osoby, které chcete zavolat.

  4. Vyberte kontakt, kterému chcete zavolat, a poté vyberte Zvukový hovor knoflík. Pokud chcete uskutečnit skupinový hovor, přidejte další kontakt.

  5. Na konci hovoru vyberte Ukončit hovor tlačítko zavěsit.

Pokud chcete přijímat hovory přes Skype, potřebujete online telefonní číslo. K vašemu účtu je připojeno číslo Skype, které vám umožňuje přijímat příchozí hovory z aplikace. Pro své nové číslo si můžete vybrat zemi a směrové číslo. Zvažte ponechání pevné linky. Protože Skype neumožňuje nouzová volání, potřebujete pevnou linku, pokud potřebujete vytočit 911.